facebook pixel

objave igraonice:

LETNJI POPUST - od 50% na bilo koji termin za proslavu rođendana do kraja avgusta

Kamičak

Beograd, Milentija Popovića 9

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Dečiju igraonicu Kamičak, više od pet godina, ispunjavaju smeh i radost dece. U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, deca se igraju, istražuju i uče kroz interaktivnu igru pod budnim okom naših animatora. Kamičak igraonica se nalazi u Sava Centru. Zauzima površinu od preko 600m2 podeljenih na deo za decu i deo za odrasle. Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo.

Besplatan wi-fi internet, tablet računari, dnevne i periodične novine su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.

Pored dnevne igraonice, Kamičak u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – nezaboravne proslave dečijih rođendana, kreativne radionice, specijalno čuvanje i poludnevne boravke dece.

Proslava rođendana je jedan od najbitnijih događaja za svako dete u toku godine. Kamičak igraonica organizuje proslave dečijih rođendana u skladu sa Vašim zahtevima i željama.
Naš tim animatora čine mladi i kreativni ljudi koji uživaju u igri i zabavi sa decom. Njihove posebno osmišljene interaktivne i sportske animacije, učiniće da Vam proslava rođendana ostane dugo u sećanju.
Profesionalno i posebno obučeno osoblje u kafiću, će Vašim odraslim gostima pružiti vrhunsku uslugu. Kompletnu organizaciju oko posluženja za goste možete prepustiti nama, dok se piće poslužuje iz našeg šanka.

Pogodnosti

3d lavirint sa toboganima

veliki bebi kutak

gumena trampolinu za skakanje

lijana

stena za penjaje

kreativni kutak

diskoteka

„game room“

kreativne radionice

utisci posetilaca