facebook pixel

Čarobnica

Beograd, Kralja Bodina 9

kriva

opis igraonice

Dečija igraonica - rođendaonica Čarobnica sadrži 3D lavirint sa dva nivoa, tobogane, bazen sa lopticama i još mnogo toga. Igraonica poseduje klimatizovan prostor za igru i opuštanje od 300m2 od kojih je 200m2 za odrasle i 100m2 za decu. Prostor je prilagođen za decu različitog uzrasta. Brigu o deci vodi tim profesionalnih animatora, koji će učiniti da deci ni jedan trenutak ne bude dosadan, a da roditelji mogu da se opuste i uživaju.


Dnevno igranje. Učinite Vaše dete srećnim - Igraonica Čarobnica je pravi raj za mališane.

Prostor je prilagođen za decu različitog uzrasta. Za jako malu decu, tu je beby kutak - bazen sa lopticama i razne prepreke koje pomažu u razvoju njihovih motoričkih sposobnosti. Za one malo starije, tu su 3D lavirint, tobogani... A za najstarije tu su Sony PS3, karaoke i diskoteka.

 

Čarobnica Caffe. Kafić za roditelje nudi udobnost u klimatizovanom prostoru, gde se možete opustiti uz prijatnu muziku, TV, dnevnu štampu, žutu štampu, besplatnom korišćenju interneta i još mnogo toga. Ljubazno osoblje će svakom trenutku brinuti o Vama, dok Vaša deca troše višak energije.
 
Organizacija proslave rođendana. Dečija igraonica - rođendaonica Čarobnica nudi proslavu rođendana, za decu svih uzrasta, gde će se Vaši gosti prijatno iznenaditi ambijentom. Svi rođendani su zatvorenog tipa. Piće služimo iz našeg šanka. Hranu i tortu donosite sami ili organizaciju istog možete prepustiti nama.

 

Dođite da zajedno stavaramo čarobne trenutke!

 

Pogodnosti

Diskoteka

karaoke

Bazeni sa lopticama

tobogan

3D lavirint

sony playstation

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 14.06.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca