facebook pixel

objave igraonice:

Akcija - Promo cene rođendana

Kids and Play

Beograd, Požarevačka 19

kriva

opis igraonice

Deco i roditelji, Igraonica Kids & Play Vam nudi puno dobre zabave i uživanja! Prostor Igraonice je kreativan, prijatan, siguran i pre svega čist. Za sve mališane smo pripremili raznovrstan program u kome će sigurno svako pronaći nešto za sebe. Igraonica se nalazi u centru grada na Vračaru, u Požarevačkoj ulici broj 19.

 

Dečija igraonica Kids & play Vam pruža mogućnost da u prijatnom prostoru, zabavnom i za  i za roditelje, organizujete sve vrste proslava: rođendane, krštenja, godišnjice, novogodišnje predstave i Vama bitne datume!

 

Igraonica obuhvata oko 150 m2 prostora organizovanog u dve celine, dizajnirane namenski za decu i kafea koji pored toplih i osvežavajućih napitaka, roditeljima omogućava pristup internetu, televiziji i dnevnoj štampi.


Igraonica je namenjena deci uzrasta od 1 do 9 godina. U igraonici Vas očekuje prostrana unutrašnja struktura za igru, 3-D lavirint na 2 sprata, tobogani, mini diskoteku, Wii igrice, karaoke, mogućnost kostimiranja, bazen sa lopticama, crtaonica, odvojeni prostor za igranje najmlađih i još puno toga.


Ne propustite da dovedete Vaše dete da u besprekorno čistom i potpuno bezbednom ambijentu potroši višak energije, zabavi se i razvije svoje kreativne sposobnosti. Ostavljanje dece bez pratnje nije moguće.

 

U igraonici Kids & play nije dozvoljeno pušenje.

 

Dođite i posetite nas!

Pogodnosti

3-D lavirint na 2 sprata

tobogani

mini diskoteka

Wii igrice

karaoke

mogućnost kostimiranja

bazen sa lopticama

crtaonica

kutak za najmlađe

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 21.04.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca