facebook pixel

Bulevarac

Beograd, Kralja Aleksandra 438

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Igraonica Bulevarac je izuzetno mesto za proslavu dečijih rođendana i krštenja. Nije reč samo o reprezentativnoj gradskoj vili od preko 400 m2, koja je projektovana i izgrađena za proslave i enterijeru koji je znalački dizajniran, već i o atmosferi koja se zahvaljujući Vama spontano stvara.

Na gornjem spratu, koji je luksuznim stepeništem i galerijom vizuelno povezan sa centralnim delom, stvoren je zaseban dečiji svet. Mega 3D lavirint u tri nivoa, dužine preko 7m i visine preko 3m, sa trambolinom, toboganom, penjalicama, provlačilicama, ljuljaškama, visećim mostovima i sličnim sadržajima, pruža deci osećaj avanture, pri tome bezbednost dece je najvažniji uslov. Tu je i zid za penjanje i dečija diskoteka. Zabava se kreira u skladu sa uzrastom dece.

Pored toga, gostima su naraspolaganju dvorište i dve velike terase, jedna je zatvorena, a druga otvorena, koje omogućavaju potpunu nezavisnost od vremenskih prilika. Prostor za pušače je izdvojen i nije ni u kom pogledu diskriminatorski.

Dođite da zajedno stvaramo nezaboravne trenutke.

Pogodnosti

mega 3D lavirint

tramboline

penjlice

ljuljaške

zid za penjanje

dečija diskoteka

profesionalno ozvučenje

dimne mašine

utisci posetilaca