facebook pixel

Trešnjica

Beograd, Anastasa Jovanovića 1

kriva

opis igraonice

ROĐENDANI. Bilo da proslavljaš rođendan sa najboljim prijateljima ili je pozvano celo tvoje odeljenje, Trešnjica tim će se pobrinuti da tvoj rođendan bude veoma poseban i naročito zabavan. Pozovite nas već danas i dogovorite proslavu vašeg dana.

IGRAONICA. Aktivnosti u našoj igraonici podstaćiće kreativnost i maštu Vašeg deteta i unaprediti njegove društvene i veštine razmišljanja. Aktivno učešće roditelja u igri sa decom, ne samo da čine igru zabavnijom deci, već pomaže roditeljima da bolje upoznaju svoju decu i osnaže sponu roditelj-dete.

DNEVNI BORAVAK. U dnevnom boravkuigraonice Trešnjica možete ostaviti decu na čuvanje, gde prisustvo roditelja nije obavezno (kao što je slučaj sa igraonicom). sat vremena čuvanja dece je 150 dinara.

TREŠNJICA CAFE. Pored zabave za decu, tu je i zabava za roditelje. Raznovrsna ponuda Trešnjica Cafea, učiniće da vaš boravak u našoj igraonici bude prijatan i zabavan. Bezbrižno uživajte u popodnevu, jer u svakom trenutku preko TV ekrana možete da pratite aktivnosti Vašeg deteta. Sve prostorije za dečiju igru su u potpunosti pokrivene video nadzorom. Pogodnosti

diskoteka

kutak za bebe

video igrice

kostimi

penjalice

tobogani

lavirinti

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 21.04.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca