facebook pixel

Koko - dečija kulturna stvaraonica i igraonica

Beograd, Tadeuša Košćuška 63, Sportski centar 25.maj

kriva

opis igraonice

KOKO je dečija kulturna stvaraonica i igraonica nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Dunavskom keju, u okviru renoviranog Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ (bivši 25. Maj). Prirodno osvetljen ambijent sa pogledom na Dunav, sa divnom ba[tom u prolećnim i letnjim mesecima. Uz školovano i ljubazno osoblje, Vaše dete će uživati u prelepo uređenom prostoru u potpuno drugačijem, modernom stilu, sa puno dnevnog svetla i jedinstvenim pogledom na Dunav.

 

U KOKO igraonici možete organizovati i proslavu dečijeg rođendana. U veselom i šarenom ambijentu punom topline i pozitivne energije, koji Vam je u celosti na raspolaganju tokom rođendana, preporučujemo rođendane za optimalno 60 odraslih i 35-oro dece. Hranu i torte možete sami da obezbedite, a možete kompletnu organizaciju posluženja da prepustite nama i našim stalnim saradnicima. Svaki slavljenik, pored nezaboravnog rođendana, dobija i specijalni KOKO poklon.


Radionica. Ukoliko volite da crtate, slikate, vajate, oblikujete, mažete, slažete, cepate, lepite i sečete? Vidimo se svake subote i nedelje od 10 do 12 časova na Koko radionici. Na našim kreativnim radionicama učestvuju mali kreativci različitih uzrasta i uvek se nađe nešto zanimljivo za svakoga. Kroz aktivnosti kao što su crtanje, vajanje, oblikovanje, mališani od najranijeg perioda razvijaju kreativnost i finu motoriku, podstiču maštu i uživaju kroz igru stvaranja. Svaki put radimo nešto novo, a teme su određene aktuelnim događajima, datumima, godišnjim dobima. Ukoliko Vaše dete pokazuje interesovanje i sklonost ka umetnosti, naša radionica je pravo mesto da nauči nešto novo i da se zabavi.

Pogodnosti

penjalice

tobogani

lavirinti

kreativne radionice

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 23.09.2021:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca