facebook pixel

Avantura Dečija igraonica

Beograd, Admirala Geprata 10

kriva

opis igraonice

Dečija igraonica AVANTURA se nalazi na opstini Savski Venac, u ulici Admirala Geprata 10, u zgradi pored restorana Monument. Prostire se na 600m2 i raspolaže predivnim ambijentom stvorenim da Vaše slobodno vreme provedete bezbrižno, opuštajući se, dok Vaša deca uživaju u nesvakidašnjim avanturama. Proslave rođendana Vaših mališana učinićemo čarobnim, a najlepše trenutke nezaboravnim.

Za Vaše opuštanje, dragi roditelji, obezbedili smo kafe prostor u kojem je vodenim zidom odvojen pušački deo. U Avanturi postoji i opcija dnevnog boravka koji podrazumeva čuvanje Vašeg deteta na sat.

Za malo stariju decu, nudimo Vam DISKOTEKU koja svojim ambijentom čini da svaki rođendan postane uzbudljiva žurka. Uz karaoke, light-show, DJ-a, zabaav je zagarantovana.

Rođendani mogu da budu otvorenog i zatvorenog tipa.

NOVO - SPORTSKI ROĐENDANI. Ukoliko želite do sada neviđenu proslavu rođendana, preporučujemo Vam da se odlučite za sportski rođendan. Savršeno organizovan i ispunjen program praćen velikim brojem takmičarskih igara, motoričkih poligona, sa elementima atletike, gimnastike, sportova sa loptom vođen od strane profesora fizičkog vaspitanja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom svih uzrasta.

Podelite radost detinjstva sa nama!

Avanturisti, dobrodošli!

Pogodnosti

lavirint

vazdušni topovi

bazen sa lopticama

sportski program

kreativne radionice

maskenbal

predstave

karaoke

igre bez granica

izleti

diskoteka

light-show

DJ

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 20.01.2021:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca