facebook pixel

objave igraonice:

Besplatan parking - samo za goste ,,Studio" Rođendaonice

Studio

Novi Sad, Milana Simina 16

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Rođendaonica "Studio" se nalazi u ulici Milana Simina 16 (Stevana Aleksića). Nudimo Vam organizaciju i proslavu dečijih rođendana za uzrast od 6 do 16 godina. Spremni smo da odgovorimo na sva vaša očekivanja, očekivanja kako manje dece, tako i starije dece i tinejdžera. Zato smo stvorili savršeno i jedinstveno mesto za proslavu rođendana i drugih vrsta proslava.

Ekskluzivan prostor od 250 m2, pružiće Vam potpunu udobnost. Diskoteka poseduje profesionalno ozvučenje, scensku rasvetu sa efektima (spot, stroboskop, laseri, disko-kugle, black light...), dim mašinu, balon mašinu, karaoke, klimatizovan prostor sa ventilacijom. U diskoteci je sa decom prisutan i animator.

Dešavalo Vam se da odete na rođendan kod starije dece, a ne znate kakvu zanimaciju da obezbedite Vašem mlađem detetu? Mi Vam nudimo rešenje - odvojen deo samo za manju decu. Opremljen velikim brojem igračaka, TV-om, lezi begovima, stolovima za crtanje... Prostor se nalazi pored nepušačkog dela za roditelje. Dok na miru pijete kafu i ćaskate sa prijateljima, Vaše dete u svakom trenutku možete videti kroz stakleni zid.

"Studio" rođendaonica Vam nudi i dva prostora za roditelje. Prostor za roditelje do 35 sedećih mesta u nepušačkoj zoni. Prostor je klimatizovan. Zona za pušače je fizički odvojena od prostorije za nepušače. Profesionalna ventilacija. Do 12 sedećih mesta. Piće se služi iz našeg šanka po povoljnim cenama.

Parking je besplatan.

Pogodnosti

besplatan parking

prostor za manju decu

Diskoteka

Profesionalno ozvučenje

karaoke

scenska rasveta sa efektima

disco-kugle

dim mašina

balon mašina

karaoke

animator

utisci posetilaca