facebook pixel

objave igraonice:

Do 10. Avgusta 2017. godine smo otvoreni samo za proslave rođendana.

Lilihip

Novi Sad, Koste Racina 38

kriva

opis igraonice

Dečija rodjendaonica 150m2 u jednom nivou, odvojen pusacki i ne pusacki deo za roditelje. Rođendaonica ima sledece sadrzaje: Lavirint, mala trambolina, ringišpil, Xbox 360,Sony PS3, disco, karaoke, profesionalni stoni fudbal, peščanik sa kvarcnim peskom za najmladje. Posebnu pažnju posvećujemo higijeni jer su deca naši najbitiniji gosti.

Volimo kada u našu rodjendaonicu dodju deca svih uzrasta i interesovanja. Onda možemo da se igramo raznih igara i da ti pokažemo gomilu trikova, organizujemo takmičenja u djuskanju i pevanju i trčanju i preskakanju... Volimo da pravimo poligone po celoj rodjendaonici, vrtimo se na ringišpilu i igramo u našem bazenu sa ljubičastim peskom. Pričali bismo ti još, ali hoćemo da sačuvamo nešto i da te iznenadimo i da napravimo najludju zabavu ikada za tebe i tvoje drugare.
     Nagrade koje delimo u rodjendaonici Lilihip su u potpunosti blesave. Imaju nazive kao što su Vrteška ispadaju oči, Tornado, Zvezda padalica, Rok koncert... i veruj da su sjajne. Pobeda u svakoj igri donosi nagradu, a za glavnog rodjendanca imamo posebno iznenadjenje. 
     Za svoju proslavu ćeš dobiti pozivnice iz rodjendaonice da bi mogao da pozoveš sve svoje drugare i drugarice iz razreda, sa treninga i iz ulice, a da ti ostane dovoljno i za svu braću, sestre, kumove i, naravno, simpatiju. Ono što je fenomenalno kada slaviš rodjendan u rodjendaonici Lilihip jeste što ti i tvoji drugari i drugarice dobijete da popijete soka koliko želite, a onda možete i da odgovorite na čuveno pitanje: ,,Koji je glavni sastojak svakog soka?'' i osvojite jednu od naših nagrada. 
     Ova rodjendaonica ima tim profesionalnih animatora koji je zadužen za ispunjavanje želja, dobar provod i najveću moguću zabavu. Spremni su uvek i za svaki rodjendan, a cilj im je da sa rodjendana odete srećni i zadovoljni i da se vratite po još te magične zabave, a od svakog deteta će napraviti pravog Lilihipovca.Pogodnosti

lavirint

mala trambolina

X-box

Sony PS3

disco

karaoke

stoni fudbal

kvarcni pesak za najmlađe

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 06.02.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca