facebook pixel

Plava zvezda

Novi Sad, Bulevar Kralja Petra I 33

kriva

opis igraonice

Plava zvezda dečija rođendaonica je luksuzno opremljen prostor na tri nivoa, površine 160m2.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu i sl. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu u kojem Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje.

U rođendaonici Plava Zvezda sve je podređeno dečijoj zabavi. Naši zaposleni jednako se posvećuju svim mališanima, o njima brinu i sa njima se igraju. Obaveza zaposlenih u našoj igraonici je da upute decu i roditelje kako da pravilno i bezbedno koriste naše igračke.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet, uslužni tablet računari, TV, dnevna, nedeljna i mesečna štampa… Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom. Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu. Da budete baš opušteni!

Pogodnosti

pozivnice za drugare

3D lavirint

puno balončića od sapuna

laseri

dim

diplome

CD sa slikama

lud provod

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 29.05.2022:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca