facebook pixel

Igralište

Novi Sad, Kosančić Ivana 6

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Naše i vaše Igralište je savršen kutak za dečiju igru i druženje. Prijatan kafić za opuštanje, idealno mesto za nezaboravnu proslavu rođendana, prostor za održavanje kreativnih radionica i igranje didaktičkih igara. 

Igralište je idealno mesto za decu različitih uzrasta koja uživaju u kreativnom radu – decu koja vole da crtaju, oblikuju, slažu, mažu, peku, seku, cepaju, lepe, prave i stvaraju. Za svakog učesnika radionice uvek se pronađe neka zanimljiva i maštovita aktivnost. U kreativnim radionicama svaki put se dešava nešto novo, a teme su određene aktuelnim događajima, značajnim datumima, godišnjim dobima i sl. Cilj je da se kod mališana, od najranijeg uzrasta, razvija kreativnost i fina motorika, te da se podstiče mašta i uživanje u stvaralačkoj igri.

U autentičnom ambijentu Igrališta podjednako mogu da uživaju i deca i odrasli, jer je ovaj prostor i zamišljen kao mesto porodične zabave i opuštanja. Dok se deca zabavljaju u igraonici, roditelji ili odrasli posetioci mogu da se osveže u lepo uređenom kafiću s pogledom na Igraonicu. Deca se mogu pridružiti svojim pratiocima u kafiću, pri čemu smo za naše male goste pripremili specijalnu ponudu dečijih napitaka.

Zato, dođite da se igramo, rastemo i učimo zajedno!Sve to Igralište čini jedinstvenim i originalnim prostorom. Naši mali slavljenici se neretko odluče da i svaki naredni rođendan proslave kod nas, na šta smo posebno ponosni!

Pogodnosti

veliki izbor didaktičkih igara

mnogobrojne kreativne radionice

video nadzor

TV

internet

specijalna stolica za bebe

utisci posetilaca