facebook pixel

objave igraonice:

Povodom otvaranja Igraonice - BESPLATAN ulaz za dnevno igranje do 10.10.2017. godine

Indeksova Tribina

Novi Sad, Jirečekova bb

kriva

opis igraonice

Novootvorena Kafe Igraonica i Rođendaonica Indeksova tribina nalazi se u Novom Sadu, na Limanu 1, između Keja, Fakulteta i Vodovoda, tačno pored Fudbalskog terena Index.

 

Naša Igraonica poseduje Lavirint, konzole za igrice, mini diskoteku sa disko kuglom, rasvetom i ozvučenjem i veliki broj zanimljivog sadržaja prilagođenog deci uzrasta do 8 godina. U sklopu Igraonice se nalazi prijatan prostor prilagođen odraslima sa 20 sedećih mesta, a pored je naš Kafe-Restoran koji može da ugosti još 60 osoba.

 

Indeksova tribina je savremeno uređen lokal u kojem roditelji mogu da uživaju sa svojim prijateljima, dok naše animatorke vode računa da igra njihove dece protekne na zanimljiv i bezbedan način. Sve vreme boravka u kafiću, roditelji su u mogućnosti da prate detetovu igru kroz staklo ili na televizorima.

 

Organizujemo dečije rođendane i sve ostale proslave. U sklopu lokala imamo 3 velike bašte sa ukupno 300 sedećih mesta. Posedujemo svoju kuhinju u kojoj spremamo razne ukusne obroke, u zavisnosti od toga da li ste došli na dnevno porodično druženje i ručak ili želite jelovnik prilagođen za Vaše proslave.


Dobrodošli!

Pogodnosti

lavirint

kutak za bebe

video igrice

mini diskoteka

disko kugle

rasveta

ozvučenje

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 04.07.2022:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca