facebook pixel

Teatrilo

Novi Sad, Mikole Kočiša 15

kriva

opis igraonice

www.teatrilo.com

Teatrilo je čarobno mesto za decu, puno topline, koje mališanima približava svet mašte, igre, pozorišta, glume, svet u kojem kreativnost i posebnost svakog deteta dolazi do izražaja. Deci je u njemu udobno i opušteno, a ceo ambijent podseća na ogromnu dečiju sobu sa pozornicom!

POZORIŠTE ZA DECU

Teatrilo je pozorište za decu, sa redovnim repertoarom divnih dečijih predstava za sve uzraste, ali i rođendaonica u kojoj se priređuju potpuno drugačiji rođendani od onih na koje ste navikli. Ujedno je to i dramski studio u kojem već godinama stasavaju mladi talenti koje zanima gluma, scenografija, režija i ceo svet iza i ispred pozorišnih kulisa.

Sa decom rade vaspitači, pedagozi i profesionalni glumci sa iskustvom i entuzijazmom, koji najmlađe zabavljaju i edukuju.

ROĐENDAONICA ZA DECU TEATRILO

Prostor ove rođendaonice u Novom Sadu je specifičan u odnosu na klasične rođendaonice. Vedar i živopisan, jer je namenjen najmlađima, ali sa pravom pozornicom, osvetljenjem i ozvučenjem.

Animacija se bazira na osmišljenom igranju dece, a sadrži maskenbal i karaoke. Zamislite samo rođendane najmlađih, gde vragolani pilići bude lisicu, a zatim vrišteći beže od nje ili igre u kojoj deca dobijaju uloge (lutke i kostimi se koriste pri animaciji). Ili predstavu koju deca pripremaju na licu mesta i prezentuju je roditeljima.

Pogodnosti

vrhunski profesionalni animatori

predstave na rođendanima

kompletan escajg i pozivnice

sokići za decu i kafa za roditelje

CD sa fotografijama

laseri

baloni

projektor

pinjata

crtanje po licu

kostimi za slavljenika i sve male goste

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 25.09.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca