facebook pixel

Jungle

Beograd, Milana Jovanovica 14a

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Jungle sigurno nije ni najveća ni najbolja igraonica, ali je ostvarenje svih dečijih snova. Optimalni klimatski uslovi, bujna vegetacija sa lijanama, drvećem, jezerima (tobogani, sunđerasti valjci, bazeni sa lopticama) je čine mestom u kome bi mnogi zeleli da ostanu večno i radost dele sa svima koji im se pridruze. Jungle priroda je od najkvalitetnijih materijala (u skladu sa evropskim standardima), a za najmlađe od dve i tri godine postoji poseban deo.

Jungle prijatelji su treneri koji vas obučavaju kako da se krećete kroz Jungle i veliki učitelji Jungle koji vam svaki dan pomažu da otkrijete njene tajne.

Jungle igraonica predstavlja kombinaciju usluge i jedinstvenog sadržaj, kako za decu, tako i za roditelje. Kod nas se igra Jungle ples, pevaju se karaoke i svi su i Jungle fazonu. Mame i tate mogu da se oslone na Jungle ketering, animatore i sve što će zabavu i druženje učiniti pravim jungle doživljajem. Dovoljan je samo jedan poziv da rezervišete svoj termin!

Dok se Vaše dete bezbrižno zabavlja i otkriva tajne Jungle carstva, roditelji mogu u prijatnoj atmosferi Caffe-a da se smeste udobno, duboko udahnu i prepuste se uživanju i svim čarima Jungla, jer su Vaše zadovoljstvo i sreća jednin zakoni našeg carstva.

Mesto gde se Vaše želje poštuju, a snovi ostvaruju.

Slušamo Vaše tajne i maštom pokrećemo čula.

Carstva ipak postoje i bliža su nego što mislite.

Pogodnosti

bujna vegetacija sa lijanama

drvećem

jezerima

tobogani

sunđerasti valjci

bazeni sa lopticama

diskoteka

karaoke

utisci posetilaca