facebook pixel

Zira

Beograd, Ruzveltova 35, Zira Tržni centar

kriva

opis igraonice

Rođendaonici Igraonici LIFE, ZIRA SC, svako dete je individua za sebe. Aktivnosti se obavljaju zajedno u meri u kojoj svako dete želi u datom momentu. Kod nas dete ništa „ne mora“ da radi ako to i ne želi, svako dete je slobodno da bira aktivnosti prema svojim interesovanjima. Ovakvim načinom rada postižemo da Vaša deca veoma lako i spontano usvajaju znanja i razvijaju svoje sposobnosti. Okruženje Life je veoma podsticajno i svaka aktivnost koju dete inicira uvek bude slobodno izabrana i uključuje ulaganje truda. ‎Dete ne dolazi da bi se prilagodilo našem programu, već je Life dečija kuća prirodna sredina u kojoj svako dete može da zadovolji sve svoje razvojne psiho-fizičke potrebe.‎ 

Nalazimo se na prvom spratu ZIRA SC daleko od saobraćaja odnosno buke i zagađenja i za sve naše goste u saradnji za ZIRA SC obezbedili smo gratis parking. Po Vašem zahtevu na izlazu igraonice tražite LIFE pečat za vašu ulaznicu (tiket) koju jednostavno posle pokažete na rampi!


Zira igraonica-rođendaonica je jedinstveni kutak koji Vam može poslužiti da se opustite i predahnete od napornog dana, dok mi uživamo u brizi o Vašim mališanima i njihovom dobrom provodu u maštovitom ambijentu. Nudimo Vam dva caffe prostora za roditelje, veliki caffe namenjen pušačima kao i caffe namenjen onima koji žele da borave u ne pušačkom prostoru, oba pružaju mogućnost da pratite aktivnosti svog deteta. Sadržajan prostor gde dete na osnovu svojih želja i interesovanja bira način na koji želi da se zabavi, a sve to pod nadzorom ljubaznog i obučenog osoblja.

Za kvalitetan provod i ludu zabavu na raspolaganju su Vam:


1. EKO-PARK - drvene kućice, tobogani, ljuljaske, klackalice. Ovde Vaše dete može uživati i u sumornim, kišnim danima kao da je u parku.


2. BABY KUTAK (0-3) - Za bolji razvoj naših najmlađih tu su mekane podloge, ljuljaška i pregršt IQ EKO igračaka. Dođite da rastemo zajedno.

3. SPORTIĆ SPACE - mini teren za fudbal i košarku, bezbedan prostor za naše male fudbalere i košarkaše biće kao šlag na torti, kako na rođendanima tako i u svakodnevnim posetama. Možda neki od budućih golgetera i košarkaških zvezda svoje prve korake napravi baš kod nas.

4. LAVIRINT I TRAMBOLINE -  za naše drugare koji vole da se penju, provlače i skaču, aktivan provod za kasniji još bolji san.

 

5. DISKOTEKA - ŽURKAAA za slavljenika i njegove goste. Prostor sa ozvučenjem i svetlosnim efektima, gde naši profesionalni animatori organizuju muzičko-takmičarski program za decu (limbo-dens, karaoke, kvizovi i razne takmičarske igre) ili bez obaveza dođite da đuskamo zajedno, svako na svoj način.

 

Organizujemo proslavu dečijih rođendana. Nudimo Vam prijatan ambijent gde cete Vi i Vaši gosti uzivati, a Vaša deca uz nas profesionalan tim animatora imati nezaboravno i jedinstveno iskustvo u najboljoj rodjendaonici ZIRA.


Dobrodošli u najbolju Rođendaonicu Igraonicu Life, ZIRA SC.


Dobrodošli u Život!

Pogodnosti

lavirint

tramboline

bebi kutak

mini teren za fudbal i košarku

drvene kućice

tobogani

ljuljaške

klackalice

diskoteka

limbo-dens

karaoke

kvizovi

facepainting

gratis parking

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 04.07.2022:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca