facebook pixel

objave igraonice:

Letnji popust - 20% snižene cene na proslave rođendana tokom Jula i Avgusta

Beogradionica 2 - White

Beograd, Jurija Gagarina 32

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Beogradionica White je dobro poznata mališanima i njihovim roditeljima po vrhunskoj usluzi i odličnoj zabavi za decu. Prostire se na 250 m2 u jednom nivou.

 

Prilikom nedavnog renoviranja proširena je dečija zona igraonice koja poseduje veliki broj zanimljivih poligona kao i slobodan prostor za nesmetano druženje mališana. Deca su pod konstantnim nadzorom stručnog osoblja, što roditeljima omogućava  da se opuste u prijatnom ambijentu, a istovremeno imaju izvanredan pregled prostora.

 

Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našoj kuhinji po preporuci šefa Azzaro gastro tima Dejana Stankovića. Piće se služi iz šanka igraonice.

 

Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima.

 

Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

 

Pogodnosti

ketering

lavirint na tri nivoa

pozornica za lutkarske i pozorišne predstave

animatori

mađioničari

balon dekorateri

Sony Playstation 3

Nintendo Wii

Microsof XBOX 360 sa kinect kamerom

utisci posetilaca