facebook pixel

Cherry

Beograd, Južni Bulevar 144

kriva

opis igraonice

Naše carstvo, na površini od 250m2, je dovoljno veliko da u njega stane 40 malih drugara i 50 odraslih, a letnjem periodu, sa baštom i do 60 odraslih. Pobrinuli smo se da obezbedimo kutak za svakog posetioca. Za najmanje - bebi kutak, za malo veće drugare tu je lavirint sa elementima prilagođenim igri, ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti, penjalica, biblioteka i razni drugi elementi koji Cherry igraonicu čine originalnom. Potrudili smo se da i roditeljima i drugim starijim pratiocima boravak kod nas bude prijatan uz odvojeni deo za pušače i nepušače. Cherry igraonica je mesto gde ćete moći da se opustite i uživate sa svojim prijateljima uz posluženje.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare, proslaviti polazak u školu, prvu peticu ili prvu pobedu, napraviti priredbu za polazak ili kraj obdaništa ili priredbu za bilo koju drugu priliku. Osim toga, možemo za vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, Deda Mraza ili napravimo neku drugu vrstu animacije po vašoj ideji i zahtevu. Takođe, možete da se prepustite nama i mi smo tu za celokupno osmišljavanje idejnog rešenja kao i realizaciju vašeg događaja. Naše stručno, edukovano i ljubazno osoblje – tim ljudi koji vas dočekuje i koji vodi brigu da vaš događaj prođe u najboljem redu.

Potrudili smo se da za sve nas napravimo bezbedan prostor za naše mališane i da ga oplemenimo raznim interesantnim elementima za igru kao i bogatim programom koji osmišljavamo i dopunjujemo svaki dan.

Radujemo se svakoj vašoj poseti. Dobrodošli!

Pogodnosti

lavirint

baby bazen

prostor za interaktivne tv igrice

penjalice

biblioteka

letnja bašta

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 11.12.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca