facebook pixel

Playroom 1 - Veselina Masleše

Novi Sad, Veselina Masleše 32a

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Moderno opremljena igraonica koja se nalazi u Novom Sadu i nudi veliki izbor sadržaja za igru i zabavu dece od najmlađeg uzrasta do 12 godina. Prelepi prostor naše igraonice je prilagođen za proslavu dečijih rođendana i svim mališanima omogućava proslavu iz snova. Zamišljena kao jedna velika soba za zabavu, igraonica Playroom prostire se na 200m2 i raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu kako beba, do 3 godine, tako i dece starijeg uzrasta. Na prvom mestu nam je bezbednost dece, tako da je prostor u kome deca borave pod stalnim nadzorom našeg stručnog osoblja. Dečija igraonica Playroom opremljena je svim sadržajima neophodnim za kvalitetnu igru i zabavu mališana svih uzrasta: 3D lavirint, penjalice po zidu, podmornica za privlačenje, kućica od drveta, kuhinja i pijaca. Svim ljubiteljima igrica na raspolaganju je X-box na kome mogu da uživaju u najpopularnijim igricama. Omiljeni deo naše igraonice, svakako je mini diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju kao male i velike zvezde. Takođe, na raspolaganju im je i mini pozornica na kojoj mogu da pokažu i druge svoje talente, kao što su gluma ili recitovanje. Sa željom da kod dece razvijamo kreativnost i maštu, redovno organizujemo brojne kreativne radionice.

Za zabavu slavljenika i njegovih drugara zaduženi su naši profesionalni animatori koji svoj program prilagođavaju uzrastu mališana i njihovim interesovanjima. Uz svečanu atmosferu i naše vedre animatore, deca će uživati u svakom sekundu proslave.

Igraonica Playroom mislila je i na sve roditelje kojima je namenjen lepo uređen caffe, u kome mogu da se opuste, dok sačekaju mališane da završe sa igrom.

Pogodnosti

3D lavirint

penjalice po zidu

podmornica za privlačenje

kućica od drveta

kuhinja

pijaca

X-box

mini diskoteka

kreativne radionice.

utisci posetilaca