facebook pixel

objave igraonice:

Letnja akcija - popust na proslavu rođendana do kraja avgusta

Dum pa dum

Novi Sad, Veselina Masleše 38

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Naša igraonica kreirana je s' ciljem da deci pruži kvalitetne trenutke igre i razonode.

Ukoliko želite da vaše dete provede vreme igrajući se u prijatnom prostoru, opremljenom modernim i kvalitetnim sadržajima,

Dum pa Dum je prava igraonica za vas. 


Sve to je tu u službi uživanja i rekreacije vaše dece, a ujedno i u službi vašeg predaha.

U igraonici je konstantno prisutno edukovano i ljubazno osoblje koje će se postarati da deca u svakom trenutku budu bezbedna, aktivna i zadovoljna.


Radosno izlazimo u susret svakoj vašoj želji. Jer, deca zaslužuju srećna sećanja.


Svim roditeljima dostupan je café u kojem mogu uživati, dok se deca zabavljaju u igraonici ili uživaju u proslavi rođendana.


Želite da iznajmite lep i zabavan prostor kako biste organizovali dečiju proslavu? Voleli biste da svom detetu priuštite rođendan kojeg će se uvek sećati s osmehom?


Boravak dece. Želite da vaše dete produktivno provede vreme nakon prepodnevnih školskih časova? Osoblje našeg boravka pomoći će detetu u izradi domaćih zadataka i animirati ga da kvalitetno provede vreme do vašeg povratka s posla.


Vaša deca mogu svakodnevno da učestvuju u našim kreativnim radionicama, uz koje dobijaju i “mini vrtić”. Radionice uključuju učenje engleskog jezika, fizičke, muzičke, likovne i stvaralačke aktivnosti. Radionice traju do 8:00 do 16:00 časova. Uključuju i užinu. Uzrast dece koja učestvuju u radionicama je od 3 do 6 godina. 

Pogodnosti

lavirint

tobogan

tramboline

ringišpil

penjalice

ljuljaške

pozorišne predstave

animatori

dečiji disko

kreativne radionice

boravak dece

utisci posetilaca