facebook pixel

Maskarada

Beograd, Mihaila Bulgakova 18a

kriva

opis igraonice

ZABAVA ZA CELU PORODICU, NA JEDNOM MESTU!

Pored kafića i dve igraonice, u skopu Maskarade nalazi se i frizerski salon namenjen svim našim dragim damama koje žele da, dok im deca borave u igraonici, maksimalno uživaju i izdvoje to vreme samo za sebe.

NIVO - 1 - Igraonica za decu predškolskog uzrasta. Bezbedna igra, vedar prostor, veliki broj igračaka i naše nasmejane animatorke.

NIVO 2 - Igraonica namenjena deci školskog uzrasta, a po vašoj želji proslavljamo i mlađima rođendan.

Najlepši rođendani čekaju vas u Maskaradi. Maskenbal za decu, mini disko, takmicarske igre, kostimirani animatori... Bogat sadržaj i odlična animacija su razlozi više da i vi budete deo Maskarade.

Dobro nam došli!

Pogodnosti

Maskenbal za decu

mini diskoteka

Košarka

Mini market

Kuhinjica

Diskoteka

Salončić za devojčice

Nintendo Wii

Profesionalno ozvučenje

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 16.06.2021:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca

Ljubomir Peric Magas

Koristili smo više od deset puta usluge igraonice sve dok nisu počeli da primaju decu na čuvanje a da ih ne presvlače kada se ukake, lično naše dete dva dana za redom primaju i ne presvuku dete iako je ostavljeno na čuvanje po par sati, dete se ojelo i nije moglo da hoda jer su im osobe koje rade nestručne, neobrazovane, i bezobzirne kao i sama gazdarica jer kada sam zatraži razgovor sa dotičnom nije se pojavila već mi je telefonom rekla da oni ne presvlače decu, ma šta reći bezobrazno, neodgovorni, drsko i pored svega ne daju fiskalne račune već podkradaju državu i zloupotrebljavaju dozvolu za rad, a isti zlostavljaju decu zato ću sutra podneti i prijavu za izneto ... Toliko užas ko nam sve čuva decu i uzima novac za isto verujem da ima još roditelja koji su imali ovakva iskustva, jednom rečju BRUKA I SRAMOTA.