facebook pixel

Lucky Star

Beograd, Dušana Jovanovića 4

kriva

opis igraonice

Igraonica Lucky Star je opremljena moderno, funkcionalno i pokušali smo da za svaki uzrast naših drugara unesemo nešto što će pružiti maksimalnu zabavu. Naš cilj je deci pružimo najzanimljiviji sadržaj, da vreme u našoj igraonici provedu aktivno i kvalitetno.

 

Prostor igraonice je osmišljen i projektovan da deci osigura bezbedan boravak. O deci brine nekoliko animatora i animatorki, koji dodatno brinu o sigurnosti dece.

 

Lucky star PLAY ROOM je opremljen najsavremenijim konzolama X-BOX i NITENDO WII KINEKT. Konzole su smeštene u tihom delu igraonice, i pružaju vrhunsku interaktivnu zabavu za decu svih uzrasta. Pored toga za decu se organizuje niz drugih aktivnosti i igara, koje od njih zahtevaju fizičku aktivnost i međusobnu saradnju. Cilj je da se deca kroz igru pravilno razvijaju, da im se jača timski duh i veštine komunikacije.

 

Igraonica Lucky Star ima i BABY KUTAK sa mini igraonicom u kojoj će najmlađi uživati.
Prostor namenjen za najmlađe opremljen je bazenom sa lopticama, mekim lavirintom sa preprekama u kome je moguće nesmetano i bezbedno provlačenje, skakanje, igranje i sve to u vidokrugu roditelja.

 

Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u postoru predvidjenim za odrasle. Kafe za roditelje ima kapacitet od 60 mesta. Posebno odvojeni prostori za roditelje, slavljenike, pušače i nepušače, kompletno klimatizovan prostor. Roditeljima je takođe dostupan i Wi-fi internet.

 

Organizujemo najbolje proslave rođendana u gradu. Proverite i zašto!

 

Rođendaonica Lucky Star organizuje rođendane i druge zabave za decu i tinejdžere. Slavljenicima i njihovim drugarima na raspolaganju je lepo uređen prostor sa osvetljenjem, diskoteka sa karaokama i tribinama za navijanje i prostorom za animaciju. Na Vama je samo da izaberete jedan termin, a mi ćemo se postarati da Vaši mališani imaju najlepši provod i proslavu rođendana.

 

Organizujemo pored rodjendana i druge vrste proslava, poput proslave krštenja, novogodišnje proslave, dodela novogodišnjih paketića, dečije predstave itd.

 

Pogodnosti

X-Box

Nintendo Wii kinekt

bebi kutak

penjalice

lavirint

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 04.07.2022:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca