facebook pixel

Šir Kan

Beograd, Radoslava Bokšića 18

kriva

opis igraonice

Šir Kan dečija igraonica – rođendaonica je osnovana 2011. godine sa namerom da pruži uslugu profesionalne brige o deci. Zauzima 400m² kvalitetnog klimatizovanog prostora za zabavu i opuštanje, i 120m² letnje bašte za uživanje u letnjim danima. Vaše najmilijije možete da gledate preko TV monitora dok se oni zabavljaju u igraonici.

U sklopu Šir Kan igraonice nalazi se Baby kutak gde se mogu zabavljati i najmlađi uzrasta do 3 godine, uz bazen sa lopticama kao i uz prepreke za razvijanje motorike.

Brigu o deci u dečijoj igraonici vodi tim profesionalnih, ljubaznih vaspitača i vaspitačica – animatora koje će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude dosadno, a da se roditelji mogu opustiti. Dečija igraonica – rođendaonica Šir Kan sadrži dva 3D lavirinta na 2 nivoa, tobogane, Indijana Džons mostove, bazene sa lopticama i još mnogo toga što će biti sasvim dovoljno da vaši mališani potroše višak energije.

U caffeu sa idealnom klimom i ventilacijom možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno koriščenje bežičnog interneta na vašem Laptopu ili mobilnom telefonu.

Dečija igraonica-rođendaonica u sklopu Šir Kan Cafea nudi i proslavu rođendana u posebnom prostoru – rođendaonica, gde će se vaši gosti prijatno iznenaditi ambijentom. Pored svega nudimo i preporuku renomiranih cateringa kao i torti i kolača.

 

Pogodnosti

3D lavirinti na 2 nivoa

tobogani

Indijana Džons mostovi

bazeni sa lopticama

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 11.12.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca