facebook pixel

Playroom 2 - Rumenačka

Novi Sad, Rumenačka 142

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Moderno opremljena igraonica koja se nalazi u Novom Sadu i nudi veliki izbor sadržaja za igru i zabavu dece od najmlađeg uzrasta do 12 godina. Prelepi prostor naših igraonica je prilagođen za proslavu dečijih rođendana i svim mališanima omogućava proslavu iz snova. Zamišljena kao jedna velika soba za zabavu, igraonica Playroom prostire se na 200m2 i raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu kako beba, do 3 godine, tako i dece starijeg uzrasta. Na prvom mestu nam je bezbednost dece, tako da je prostor u kome deca borave pod stalnim nadzorom našeg stručnog osoblja. Dečija igraonica Playroom opremljena je svim sadržajima neophodnim za kvalitetnu igru i zabavu mališana svih uzrasta: 3D lavirint, penjalice po zidu, podmornica za privlačenje, kućica od drveta, kuhinja i pijaca. Svim ljubiteljima igrica na raspolaganju je X-box na kome mogu da uživaju u najpopularnijim igricama. Omiljeni deo naše igraonice, svakako je mini diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju kao male i velike zvezde. Takođe, na raspolaganju im je i mini pozornica na kojoj mogu da pokažu i druge svoje talente, kao što su gluma ili recitovanje. Sa željom da kod dece razvijamo kreativnost i maštu, redovno organizujemo brojne kreativne radionice.

Igraonica Playroom mislila je i na sve roditelje kojima je namenjen lepo uređen caffe, u kome mogu da se opuste, dok sačekaju mališane da završe sa igrom.

Ukoliko želite da Vašem mališanu predite proslavu rođendana iz snova, rođendaonica Playroom nudi Vam mogućnost kompletne organizacije slavlja najsrećnijeg dana u životu Vašeg mališana. Naš stručni tim će Vam obezbediti sve što je potrebno za savršenu zabavu.


Pogodnosti

3D lavirint

penjalice po zidu

podmornica za privlačenje

kućica od drveta

kuhinja

pijaca

X-box

mini diskoteka

pozornica

kreativne radionice

utisci posetilaca