facebook pixel

objave igraonice:

AKCIJA!!! SA VAŠIM PIĆEM ZAKUP JE 7500 DINARA. U ceni su pozivnice, konobar, HAOS ANIMATORI. U cenu od 11950 dinara su uračunati: pozivnice, konobar, šanker, HAOS ANIMATORI, sokići za decu, 15 kafa ili flaširanih voda i 30 ostalih pića (sokovi, pivo, vino, žestina) iz kafića za roditelje i dvd sa slikama.

Happy Feet

Novi Sad, Novosadski Put 13

kriva

opis igraonice

Rođendaonica Happy Feet se prostire na površini od 200 m2. Nalazimo se na Novosadskom putu 13, u Veterniku (od Limana 3 se stiže za 10 min ako uhvatite zeleni talas).

Prostor za proslavu se sastoji od 4 celine koje nisu odvojene pregradnim zidovima pa u svakom momentu možete videti svoje dete.

Prva celina je lavirint (dimenzija 5,2m x 4,3m, visine 2,6m) koji je opremljen trambolinama, toboganima, penjalicama, spuštalicom, mostićima, rotacionim valjcima itd.

Druga celina je je rezervisana za diskoteku sa led disko kuglom i igru sa animatorima. Pod u tom delu je prekriven veštačkom travom, a zidovi i radijatori su obloženi sunđerom.

Treća celina je opremljena stolovima i stolicama za manju decu i tu duvamo svećice.  

Četvrta celina je prostor za roditelje u okviru kog je i kutak za bebe - bazen sa lopticama.

Obezbeđen je besplatan parking za  25-30 vozila.

Subotom i nedeljom su planirani fiksni termini u trajanju od dva sata sa početkom u: 12, 15 i 18 časova. Predviđena je pauza između termina od sat vremena da ne bi došlo do preklapanja gostiju. Radnim danom biće organizovan po jedan termin u trajanju od dva sata sa početkom kad Vama odgovara. Moguće je doplatiti pola sata ili sat.

Pušenje je dozvoljeno ISKLJUČIVO na terasi.

Pogodnosti

Besplatan parking

Terasa za roditelje

Odvojena pušačka zona

Mogućnost produžavanja termina

Mogućnost organizovanja proslava roditeljskih rođendana dok se sa decom igraju Haos animatori

Ketering torta i slatki sto u saradnji sa firmom Sweet&Salty NS

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 06.02.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca