facebook pixel

objave igraonice:

Last minute: Zakažite Vašu proslavu 7 dana pre Vašeg divnog dana i dobijate popust.

Kids Club 021

Novi Sad, Branka Bajića 9Ž

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Dečija igraonica koja pruža srećnu i veselu igru time što imamo babysiting i day care program, što znači da o deci tokom boravka u igraonici brinu stručno i obučeno osoblje. Naša zamisao je da vas oslobodimo da nesmetano obavite obaveze koje imate. Sadržaji igraonice su jedinstveni, zanimljivi, sigurni i bezbedni za korišćenje i dostupni svoj deci. Naš cilj je da svim mališanima i njihovim roditeljima pružimo nezaboravno iskustvo i dobru zabavi tokom boravka u igraonici. Ideju, projekat, sadržaje, odabir i obuku zaposlenih izvršilo je stručno lice sa dugogodišnjim iskustvom u svetu i kod nas, kako bi ceo projekat funkcionisao na zabavan, originalan, organizovan i profesionalan način.

Organizujemo nezboravne rođendane koje vode posebni animatori i glumci. Njihovo bogato iskustvo sa decom garantuje nezaboravan provod za slavljenika i drugare. Igre i zabava se organizuju prema uzrastu dece. Zakažite termin na vreme i dozvolite da Vaš divan dan učinimo posebnim.

Pogodnosti

frizerski salon za mame

veliki lavint

tobogan

beauty kutak za devojčice

radionica za dečake

utisci posetilaca