facebook pixel

objave igraonice:

Letnja akcija - popusti tokom meseca avgusta

Mlekce dečiji centar

Beograd, Balkanska 2

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Dobro došli u Dečiji centar ,, Mlekce“!

Mlekce se nalazi na Terazijama u poslovnoj zgradi, koja je okružena parkom. Pored zgrade postoji javna garaža koja je dostupna u svakom trenutku. U prijatnom i prostranom ambijentu nalazi se bar sa velikim šankom, igraonica sa trodimenzionalnim lavirintom, toboganima, fudbalskim terenom, ugradnom kuhinjom za mališane i odeljkom za bebe, edukativno-kreativni kutak, prostorija za predstave, logopedski kabinet. 

Proslava rođendana
Centar je otvoren za sve vrste dečijih proslava. Za rođendane preporučujemo optimalan broj odraslih oko 60, broj dece je neograničen. Proslave su zatvorenog tipa.
- zakup kompletnog prostora (390m2) u jednom nivou koja uključuje bar i igraonicu sa svim sadržajima i zastakljenu terasu (50m2) za pušače kapaciteta do 30 osoba,
- ljubazno i stručno osoblje (šankeri, konobari i vaspitači) koji su na usluzi deci i odraslima sve vreme. Ukoliko imate neku posebnu želju koja se tiče izbora animacije, fotografa, dekoracije prostora organizovaćemo u dogovoru sa Vama.

Igraonica
U igraonicu možete dovesti dete preko celog dana.

Dnevni boravak
U dnevnom boravku Mlekce, možete ostaviti decu (uzrasta 4 do 7 godina) na čuvanje u trajanju od 2 do 4 sata, gde će svako dete prema uzrastu i individualnim mogućnostima biti uključeno u predviđne vaspitno-obrazovane aktivnosti koje se realizuju u tom periodu dana. Roditelj nije u obavezi da ostane sa detetom, kao što je to slučaj sa igraonicom. 

Dnevni boravak je organizovan kroz tri celine:

1. edukativno-kreativni kutak u kome se podstiče razvoj kognitivnih sposobnosti, razvoj govora i jezka, razvoj fine motorike, stimulacija vizuelne, auditivne i taktilne percepcije, stimulcija pažnje, razvoj početnih matematičkih pojmova, upoznavanje okoline, slikanje, crtanje, vajanje, oblikovanje različitih materijala (papir, vuna, sunđer..)

2. studio pokreta u kome se sprovodi psihomotorna reedukacija (vežbe za doživljaj telesne celovitosti, vežbe ritmam i tempa pokreta, vežbe orijentacije u prostoru, vežbe disanja i relaksacija) ples, dramska sekcija, igre pamtomime, imitacije... 

3. igralište gde se organizuje timska igra, igre bez granica, slobodne aktivnosti.

Takodje, u nasem prostoru organizujemo i igraonice na engleskom kao i druge skolice.

Očekujemo Vas!

Pogodnosti

igraonica

proslava rođendana

dnevni boravak

školica engleskog jezika

logoped

kreativne radionice

školica sporta-Bushido Kids

škola matematike

utisci posetilaca