facebook pixel

Maštograd

Beograd, Pedje Milosavljevica 76a

kriva

opis igraonice

Dečija igraonica Maštograd je najveća i najmaštovitija igraonica na Bežanijskoj kosi. Svakog dana od 10h-22h, na 400 m2, naše najmladje drugare očekuje nezaboravan provod.


U našem gradiću iz mašte svim mališanima su na raspolaganju 3D lavirint, kućica na drvetu, viseći most, staza za automobilčiće sa tunelom sa svim saobraćajnim znacima, semaforom. Tu je i naša soba za princeze, opremljena sa haljinama, lutkama, kuhinjom, kolicima, i ostalim rekvizitima. Chill out soba sa bioskopom, gde mališani mogu gledati tokom celog dana najnovije crtane filmove. Tu je i soba za dečake, sa policijskom stanicom, zatvorom i raznovrsnim alatom za male majstore. Za malo starije drugare imamo i interaktivni kutak gde deca mogu da igraju igrice na Playstation konzolama, kao i sobu za sport i rekreaciju, sa svim neophodnim rekvizitima za košarku, fudbal ili neki drugi sport.

 

U okviru igraonice Maštograd nalazi se i lounge cafe bar sa pušačkim i nepušačkim delom, prostor u kome roditelji mogu da se opuste, dok njihovo dete uživa u bezbrižnoj igri sa svojim drugarima. Sve vreme dok se Vaše dete igra, možete im se pridružiti u igri ili pratiti svaki njihov pokret preko kamera koje pokrivaju svaki deo igraonice Maštograd.

Počela je sa radom i naša bašta, za igru i uživanje na otvorenom. Iskoristite lepo vreme i omogućite vašem detetu da se sa drugarima igra na svežem vazduhu uz budnu pažnju zaposlenih iz igraonice Maštograd.

Dragi roditelji, Maštograd dečija igraonica Vam je pripremila više različitih paketa za rođendansku proslavu, od kojih u dogovoru sa Vašim mališanom možete odabrati onaj koji Vam se najviše dopada, ili iznenadite Vaše dete i poklonite mu rođendan koji će dugo pamtiti


Dođite da maštamo zajedno!

Pogodnosti

3D lavirint

kućica na drvetu

viseći most

staza za automobilčiće

soba za princeze

kuhinja

kolica za bebe

soba sa bioskopom

soba za dečake

policijska stanica

zatvor

alat za male majstore

playstation konzole

košarka

fudbal

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 04.08.2020:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca