facebook pixel

Nemo

Novi Sad, Futoski put 40B

kriva

opis igraonice

Nemo decija igraonica je opremljen prostor na jednom nivou, površine 230m2 koji se nalazi u Novom Sadu u ulici Futoski put 40 B (preko puta Univer Alba) i namenjen je Vašoj deci uzrasta do 12 godina i Vama.

Kod nas možete prirediti predivnu rodjendansku proslavu za svoje dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo madjionicare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu kapaciteta 44 odraslih osoba i 40 dece u kojem Vas ocekuje strucno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje.

Trodimenzionalni lavirint je specijalno pravljen, na dva nivoa, unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim delovima kako bi Vaše dete moglo da se igra sigurno. U njemu se nalaze razne kockaste, pravougaone i oble prepreke, mesta za sakrivanje, dva tobogana i veliki bazen sa lopticama.

Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica , limbo dance, karaoke, mini disko, i još mnogo toga.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafic sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pica.

Pored rodjendana mi smo i igraonica u kojoj mozete da provedete interesantne trenutke sa svojim malisanima.

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 19.07.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca