facebook pixel

Žuća

Beograd, Narodnih heroja 40a

kriva

opis igraonice

Ukoliko želite da se o rođendanu Vašeg mališana priča do sledeće godine, dečija igraonica Žuća je prava adresa za Vas. U prelepom prostoru naše igraonice koja se nalazi u srcu Novog Beograda nudimo kompletnu organizaciju rođendana, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Naš tim posvećen je ispunjenju svih Vaših želja u pogledu keteringa, torte, animacije i stoji Vam na raspolaganju za svaku vrstu dogovora. Kada je reč o posluženju, u saradnji sa Air Serbia keteringom nudimo različite menije, kao i tortu po Vašem ukusu.

Prilikom opremanja igraonice Žuća posebnu pažnju posvetili smo kvalitetu opreme kako bismo osigurali bezbednost dece.

Na Vas zahtev, tokom proslave mališane moze zabavljati profesionalni tim animatora, uz program koji je u potpunosti prilagođen uzrastu Vašeg mališana i njegovih drugara. Pored toga što će ih zabaviti i nasmejati, devojke vode računa i o bezbednosti dece, tako da roditelji mogu slobodno da uživaju u društvu svojih gostiju.

Dečija igraonica i kafić Žuća nudi Vam veliki izbor termina za rođendanske i druge vrste proslava, po veoma pristupačnim cenama. Priredite Vašem mališanu najlepšu proslavu rođendana koju će zauvek pamtiti.

Neka Žuća bude Vaša druga kuća!

Pogodnosti

bašta

ketering

animacije

bebi bazen

kuhinjica

pijaca

radionica

pričanje priča

3D lavirint

zip line

otvoren i zatvoren tobogan

trambolina

fudbalski teren

Sony Playstation 3

klimatizovan prostor

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 14.06.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca