facebook pixel

Kliker

Beograd, Dobračina 59b

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Mesto na kom će roditelji uživati, a deca će ga obožavati. Mi smo mame i tate koji su izmaštali, kreirali i stvorili idealno mesto za vašu i našu decu. Mesto koje decu raduje, koje im pruža osećaj da su važni i posebni. Mesto koje neguje kreativnost i budi radost.

Igaonica Kliker nudi proslavu rođendana za decu svih uzrasta. Vaši klinci mogu uzivati u raznim ulogama. Imamo puno kostima, a na našim malim doktorima, princezama, superherojima i vilama je da smisle svoju sopstvenu Kliker bajku. Kod nas čak i dobra deca mogu da završe u zatvoru i to odmah nakon posete pijaci, tretmana u salonu lepote i popravke kola u majstorskoj radionici. Naravno, imamo deo i za bebe - mekani kutak sa puno motorickih tabli. Mali umetnici imaju i kreativnu radionicu. Žvrljanje, bojenje, seckanje, lepljenje - sve je dozvoljeno.

Roditelji mogu uživati u našem kafiću u okviru igraonice, kao i u našem prostranom dvoristu.

Dovedite klince da se lepo provedete i ponosno poručite svima: "Da, imamo Kliker"!

Pogodnosti

tobogani

veliki broj igračaka

utisci posetilaca