facebook pixel

objave igraonice:

BESPLATAN TERMIN ROĐENDANA - svaki dan od 13:00h-15:00h

Piccolo Mondo

Beograd, Golubačka 1

kriva

opis igraonice

Dragi budući kosmonauti, lekari, advokati, profesori, piloti, naučnici i bankari, sa velikom radošću Vas obaveštavamo da smo pripremili novi kutak, specijalno za Vaše uživanje. Igraonica i rođendaonica Vam nudi nezaboravan doživljaj u malom svetu mašte, napravljenom samo za Vas.

Sa ponosom Vam predstavljamo Piccolo mondo, kutak koji je namenjen deci uzrasta od 1 do 12 godina. Nalazimo se u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, na površini od 350 m2. Konceptom je predviđeno da se na jednom mestu po najvišim standardima bezbednosti realizuju edukativne i zabavne aktivnosti. Organizujemo nezaboravne rođendane, a pored rođendanskih žurki organizujemo i porodične proslave, krštenja, žurke za starije osnovce i druge Vama bitne datume.

Upravo za starije osnovce i predškolce tu je sjajan disko-klubić sa različitim specijalnim efektima kao sto su svetlosni efekti, dimni efekti, mašina za pravljenje pene i naravno fenomenalna muzika. Za dobru zabavu zadužena je naša devojka, koja je sve vreme trajanja proslave posvećena Vašoj deci.

Ono najbitnije za vaše mališane jeste pre svega bezbednan boravak u čistom prostoru! Dok se zabava vaših mališana odvija u donjem delu, Vi se opustite u prijtnom ambijentu caffe Vitamino bara jer ih u svakom kutku možete pratiti preko video nadzora.

Pogodnosti

kreativne radionice

klovn

diskoklub

svetlosni efekti

dimni efekti

mašina za pravljenje pene

XBox

kutak za bebe

penjalice

lavirinti

tobogani

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 21.05.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca