facebook pixel

objave igraonice:

LAST MINUTE rođendanske proslave sa 50% popusta

Bibi

Beograd, Blagoja Parovića 15

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

BIBI igraonica Vam nudi savremen, jedinstven i prijatan ambijent gde će Vaši gosti uživati, a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravno slavlje. Posebno smo ponosni na sertifikat koji poseduje naša igraonica sa svim atestima verifikovanim od strane Evropske Unije, kako bi Vašoj deci pružili najviši nivo bezbednosti za vreme boravka u dečijem carstvu.

 

Zelite da priuštite sebi relax masažu,  manikir, pedikir, odete kod frizera ili jednostavno želite sebi da posvetite nekoliko trenutaka? Jedinstven ambijent BIBI igraonice Vam pruža mogućnost čuvanje dece od strane stručnog i ljubaznog osoblja dok se Vi ulepšavate u Beauty centru koji se nalazi u sklopu istog prostora ili uživate u prijatnom ambijentu BIB café-a.  

 

Eksluzivni Cafe za roditelje koji se sastoji iz nepušačog i pušačkog dela je opremljen je monitorima za video nadzor dece, besplatnim internetom i profesionalnom ventilacijom. Nudimo Vam veliki asortiman pića i kao i široku ponudu Tintolino family dezerta.

 

Proslava rođendana smatra se najvećom dečijom radošću i zato smo angažovali najbolje trenere koji će uveseliti Vašu decu, animirati ih i omogućiti im bezbednu igru.

Postoji mogućnost iznajmljivanja parcijalnog dela, kafea kada su u pitanju proslave dečijih rođendana, kao i mogućnost zakupa cele igraonice.


Svaki Vaš dolazak pretvorićemo u jedno zaista nezaboravno iskustvo!

Dobrodošli.

Pogodnosti

animatori

lavirinti

penjalice

ljuljaške

tobogani

mađioničari

kutak za najmlađe

utisci posetilaca