facebook pixel

objave igraonice:

AKCIJA - Proslava rođendana radnim danima u terminu od 14:00h do 16:30h - 6.000 din

Mouse House

Beograd, Kajmakčalanska 47a

kriva

opis igraonice

Deco, mame, tate, bake, deke, svi „čuvari malih anđela“, dobrodošli u prostor za uživanje! Pozivamo vas na igru i druženje u novoj, jedinstvenoj igraonici u gradu, na granici Vračara i Zvezdare (Kajmakčalanska 47a).

U mirnoj ulici između Bulevara kralja Aleksandra i Žičke, između tramvaja i trola, smestili smo naše dečje carstvo. Prizemna kuća, prostrano dvorište, trambolina i kafić pod vedrim nebom samo su deo ambijenta kojem se ne može odoleti. Dođite i uverite se da smo drugačiji, jedinstveni i da smo pravi za savršen dan za celu porodicu.

Deca se mogu zabaviti u 3D lavirintu u prijatnom, klimatizovanom prostoru ili u dvorištu - "zelenoj igraonici", gde se nalazi trambolina, kućice i autići za igru, mini golovi, a za one najmlađe pripremili smo posebnu bebi-prostoriju za presvlačenje.

Igraonica je potpuno bezbedna, izrađena po najvišim evropskim standardima. Mislili smo i o preglednosti prostora i skrojili ga tako da roditelji u svakom trenutku mogu pogledom pratiti svoje dete. Sve je u jednom nivou, tako da nam kamere i video nadzor dece nisu potrebni. Naravno, dečju igru uvek nadziru i naši animatori, pa možete biti potpuno spokojni.

Dok se mališani zabavljaju, Vaše je da se opustite i uživate u kafiću pod vedrim nebom ili unutra, u klimatizovanoj prostoriji sa posebno odvojenim delom za pušače. Uz piće i sladoled kod nas možete pročitati dnevnu i nedeljnu štampu, koristiti Wireless-Internet...

Postarali smo se da dolaskom kod nas ne brinete za parking i obezbedili parking mesta za naše goste.

Pogodnosti

3D lavirint

trambolina

tobogani

penjalice

kućica

autići

mini golovi

kutak za bebe

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 06.12.2019:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca