facebook pixel

Winnie the pooh - Studio za kreativno odrastanje dece

Zrenjanin, Branka Radičevića 3

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

,,Winnie the pooh" predstavlja Studio za kreativno odrastanje dece.

 

Kod nas možete proslaviti detetov rođendan, za uzrast od 1 do 9 godina. Za roditelje je obezbeđen prijatan kafić u kojem se mogu opustiti, dok o njihovoj deci brinu naše vesele animatorke.

 

Organizujemo mnogobrojne kreativne radionice. Kreativnim radionicama mogu prisustvovati deca od 3-7 godina, pri čemu vaspitač prati rad malih kreativaca i usmerava i pruža pomoć onima kojima je neophodna. Radionice se sastoje od kreativnih aktivnosti vezanih za određenu temu praćenih razgovorom u cilju povezivanja postojećeg znanja dece sa novim saznanjima, izvođenje zaključaka i sl. Aktivnosti na radionici su organizovane tako da pažnja dece bude zaokupljena sve vreme, dok se istovremeno radi na razvoju različitih sposobnosti, fine i grube motorike. Takođe uključuje i male fizičke aktivnosti poput igara rotacije, preskakanja i sl. Obrađuju se najrazlicitije teme, poput bajki, različitih životinja i njihovih staništa, aktuelnih godišnjih doba i praznika. 

Boravak dece u našem studiu za decu uzrasta od 3 do 6 godina. Cilj nam je da obezbedimo kreativne, zanimljive i bezbrižne svakodnevne boravke kroz raznovrsne i kvalitetne programe i radionice namenski osmišljene za najmlađe. Naši vaspitači će svojim stečenim znanjem i predanim radom doprineti da svaki dan bude drugačiji i lepši, ispunjen stvarima koji će činiti vaše dete srećnim, razdraganim i radosnim.

Želimo da vaša deca svaki dan nauče nešto novo, da izađu kreativniji i bogatija novim saznanjima i svakako da iščekuju nova druženja.

Dobrodošli!

 

Pogodnosti

lavirint

tobogani

penjalice

bazen sa lopticama

nintendo Wii

facepainting

boravak dece

kreativne radionice

utisci posetilaca