facebook pixel

Greenfield

Zrenjanin, Šumadijska 57

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Dobrodošli u najveću dečiju igraonicu u Banatu!

Igraonica Greenfield se prostire na površini od 500 m2 i to na dva nivoa, gde se mogu naći sadržaji zanimljivi deci od 0 do 15 godina. Dok se deca zabavljaju i uživaju u čarima naše igraonice, roditelji mogu bezbrižno da se opuste, u klimatizovanoj prostoriji sa posebno odvojenim delom za pušače, uz kafu ili neki od specijaliteta koje nudi caffe/restoran koji je u okviru Greenfielda, znajući da su deca u bezbednom i čistom okruženju i pod budnim okom nekog od naših nasmejanih i posvećenih vaspitača.

Takođe, Greenfield raspolaže prostorom za odrasle u sklopu igraonica za nepušače sa 60 sedećih mesta i za pušače sa 30 sedećih mesta. Pored igraonice, tu je i kafić sa 30 sedećih mesta i letnja bašta od 150 m2. Sve prostorije su pokrivene video nadzorom.

Organizujemo dečije rođendanske proslave. Rođendan može da se održava na oba nivoa igraonice, ali isto tako, u zavisnosti od uzrasta većine dece koja prisustvuju istom, može da se odvija samo na prizemlju.

Obezbedili smo parking za naše goste, nudimo Vam dnevnu i nedeljnu štampu, besplatan Wireless internet.

Misleći na potrebe naših posetilaca, obezbedili smo odvojene toalete za odrasle i decu, primereno uzrastu i prostor za presvlačenje beba.

Pogodnosti

animatori

3D lavirint na 3 nivoa

kamikaze na 4 nivoa

fudbalski teren

košarkaški teren

lijane

zid za penjanje

trambolina

viseći most

kutak za bebe

diskoteka

vrhunsko ozvučenje

najsavremeniji svetlosni efekti

karakoke sa bežičnim mikrofonima

vazdušni hokej

stoni fudbal

WII konzole

Playstation

PC igrice

utisci posetilaca