facebook pixel

Zemlja čarolija

Vrbas, Ive Lole Ribara 10

kriva

opis igraonice

"Zemlja Čarolija" je kompleks koji obuhvata Igraonicu - Rođendaonicu i Školu Stranih Jezika (za decu i odrasle).


Igraonica - Rođendaonica. Deci je svakodnevno na usluzi veliki lavirint, kinetički X-Box, zid za penjanje, bazen za bebe, disko kugla, karaoke i mnoštvo drugih igračaka. Za roditelje je obezbeđen kafić sa pristupačnim cenama pića, kafe i čajeva i besplatnim WiFi internetom.


Usluga čuvanja dece. Svakog radnog dana nudimo vam usluge čuvanja dece uz prisustvo diplomiranih vaspitačica. Aktivnosti su zabavnog i edukativnog karaktera.


Organizacija dečijih rođendana. Trajanje rođendana može biti po vašoj želji - 2h, 2,5h ili 3h. Ponuda podrazumeva: 180 m2 prostora koji obuhvata igraonicu i kafić sa otvorenom baštom u letnjem periodu, čuvanje dece od strane diplomiranih vaspitačica - animatorki i celokupnu uslugu u kafiću kao i pribor za jelo i piće.

Kapacitet gostiju je do 50 dece, do 30 odraslih i u letnjoj bašti ima još 20 mesta za odrasle.

Takodje igraonica nudi i veliki izbor pića, kafa, a za decu dečijih sokića, slanih grickalica Soko Štark. Za Vas smo obezbedili i naše brendirane pozivnice, pinjate i torte po izboru. Vaspitačice će se potruditi da kroz igru i zabavu vašim mališanima ulepšaju divan dan i obezbede nezaboravno druženje kroz razne igrice, aktivnosti, muziku, facepainting... Od nas dobijate poklon-CD sa slikama i snimkom rođendana.

Radionice za decu. Psiholoske i razvojne radionice -"Iskrice". Radionice su namenjene su deci od 4 do 6 i od 7 do 10 godina. Odvijaju se individualno ili grupno u zavisnosti od uzrasta i potreba dece. Obuhvataju raznolike aktivnosti koje su usmerene na:
Učenje prepoznavanja i kontrole osećanja, učenje saradnje i rešavanja konflikata, podsticanje samopouzdanja, vežbe grafomotorike, vežba pažnje i koncentracije, različite načine likovnog izražavanja, crtanje fraktala, tehnika art terapije. Radionice vodi Bojana Jocović Delić, psiholog i porodicni edukator.

Kreativne radionice. Cilj radionice je podsticanje kreativnosti, imaginacije, likovnog, govornog i dramskog stvaralaštva kod dece. Organizuju se kombinovane aktivnosti -likovne, dramske, otkrivačke i govorne u kojima će deca razvijati sitnu i krupnu motoriku, sposobnosti, veštine... Kroz grupni rad podsticaće se kod dece socijalizacija i oslobađanje na prirodan način stvaralačkog rada, mišljenje i mašte... Radionica je namenjena deci predškolskog uzrasta.
Kontakt telefon:064 599 67 34

Škola stranih jezika - za decu i odrasle. Kursevi engleskog, nemačkog i mađarskog jezika. Kontakt telefon: 064 599 67 34


Dobrodošli!

Pogodnosti

veliki lavirint

kinetički X-BOX

zid za penjanje

bazen za bebe

disko kugla

karaoke

facepainting

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 14.06.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca