facebook pixel

Tema

Sombor, Mite Popovića 4

kriva

opis igraonice

Caffe Pizzeria "Tema" nalazi se u Ulici Mite Popovica 4 u Somboru (iza suda) u samom centru grada. Naš enterijer je raskošan, topao i elegantan.

Obezbedili smo i zabavu za najmlađe - veliku dečiju igraonicu koja je prepuna igračaka i tobogana. Dečija igraonica je namenjena deci uzrasta od 1 do 13 godina. Uz edukativno osoblje i zabavno osmišljen prostor, pomoćićemo da Vaše dete na kvalitetan i kreativan način provede svoje slobodno vreme. Igraonica poseduje niz prepreka, tobogane, bebi kutak za najmlađe, kreativne radionice, Za to vreme, Vi možete uživati u našoj Caffe Pizzeriji, uz besplatno korišćenje interneta ili čitanje novina.

Pored organizovanja dečijih proslava i rada dnevne igraonice, "Tema" Vam pruža čuvanje Vaših mališana uz prethodnu najavu. Dok Vi idete u kupovinu i rešavate svoje poslovne obaveze, svoje mališane možete bezbrižno prepustiti odgovornom osoblju koje će o njima brinuti.

Originalni sadržaj i ponuda, besprekorna usluga i pozitivna enegrija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - ni stalne goste, među kojima dominiraju poslovni ljudi, diplomate, advokati, umetnici i mnoge druge javne ličnosti, ni ostale namernike svih profila i profesija sa svih strana sveta.

"Tema" ima raznovrsnu i prvoklasnu kuhinju u kojoj dominiraju originalna predjela i raznovrsna kuvana jela, kao i svi specijaliteti sa roštilja sa izuzetnom obilnim i kvalitetnim porcijama, jela po porudžbi, čak je dostupna i dostava na kućnu adresu.

Uz to, "Tema" svojim gostima nudi veoma širok izbor raznovrsnih i kvalitetnih pića - sve vrste domaćih i stranih aperativnih i žestokih pića, vrhunske vrste piva, probrana vina iz poznatih vinarija i podruma i mnogobrojne druge hladne i tople napitke.

Očekujemo Vas.

Dođite i uverite se zašto se "Tema" izdvaja od ostalih.

Pogodnosti

prepreke

tobogani

bebi kutak za najmlađe

kreativne radionice

facepainting

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 23.09.2021:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca