facebook pixel

Snorkijevci

Kragujevac, Svetozara Markovića 84

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Igraonica Snorkijevci je smeštena u samom centru grada Kragujevca, preko puta pijace na Bubnju. Pored dobre lokacije, izdvajamo se i po moderno opremljenom sadržaju koji nudimo. Izdvojili bismo sjajanu zabavu u vidu velikog tobogan-vulkana, izuzetno atraktivnog deci različitog uzrasta.

Boravkom u našoj igraonici, možete da upotpunite svoju svakodnevicu. Pružićete Vašoj deci sate dobrog provoda, a Vama trenutke opuštanja u prijatnom ambijentu. Tokom letnjih dana, možete boraviti u našoj prijatnoj bašti.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo kada nam ukažete poverenje i organizaciju rođendanskog slavlja Vaših najmlađih.

Pored organizovanja rođendana, kod nas možete i ostaviti svoju decu na dnevno čuvanje. Igraonica je opremljena modernim, funkcionalnim i bezbednim sadržajem. Trudlil smo se da zadovoljimo potrebe dece od najmlađeg uzrasta, pa sve do ukusa starijih drugara, kako bi maksimalno uživali igrajući se kod nas.

Tu smo za Vas, svakog dana u nedelji.

Vaša Igraonica, Rođendaonica i Čuvaonica Snorkijevci.

Pogodnosti

vulkan-tobogan

velika trambolina

najmodernije društvene igre

veliki broj igrica za stariju decu

kutak za najmlađe

utisci posetilaca