facebook pixel

Igraonica Zamak

Gornji Milanovac, Železnička 29v

kriva

opis igraonice

Igraonica Zamak je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300 m2 unutrašnjeg prostora , kao i 400 m2 spoljašnjeg prostora, namenjen je deci uzrasta od 3 do 14 godina.


Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.


Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu u kojem Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje. Inovativni i neobični elementi za igranje učiniće da se Vaše dete sa drugarima oseća predivno i srećno. Posedujemo i pravu pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a Van toga je prostor za igru mališana. Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga.


Imamo izuzetan deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Sony Playstation sa Kinetic kamerom koja snima sve pokrete i pruža neviđenu zabavu. U ponudi su sve najnovije igre, od fudbala, trkačkih vožnji pa do plesa i sportova sa skakanjem, pomeranjem, okretanjem a samim tim i unapređenjem motorike deteta.


Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima kao i grejanjem koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom.


Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno,sigurno i zadovoljno.

Pogodnosti

facepainting

limbo dance

karaoke

mini disko

najnovije video igrice

stoni fudbal

pozorišne predstave

maskenbal

mađioničari

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 16.06.2021:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca