facebook pixel

Sunset

Beograd, Ada Ciganlija Sunset

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

"Sunset" je mesto za porodična okupljanja.


Dečiji rođendani su uvek važni događaji članovima našeg tima. Sa posebnim entuzijazmom pripremamo sve proslave za decu. 

Kuvari su uvek tu da pomognu roditeljima oko izbora jela za proslavu, dok se naši dekorateri staraju da prostor restorana bude razigran i veseo, kako i priliči dečijim zabavama.

 

Naš tim vaspitača-animatora daće Vam potrebne savete kako da iznenadite svoje najmlađe i da njihovo vreme u našem restoranu ispunite zabavnim, edukativnim igrama. Dok se mališani zabavljaju na prostranom dečijem igralištu sa penjalicama, kulama, ljuljaškama i klackalicama, o njima će sve vreme brinuti naše iskusne vaspitačice. One će se postarati da svi mališani budu bezbedni, kao i da se dobro provode.


Dok mi brinemo o najmlađima, Vaše je samo da se opustite i uživate u društvu svojih gostiju. Dečiji rođendani u našem restoranu su upravo zbog toga događaji na kojima se deca, ali i roditelji podjednako dobro provode.

  Pre nego što se opredelite za restoran "Sunset", dobrodošli ste da nas posetite i sami se uverite zbog čega su dečiji rođendani kod nas najbolji u gradu. Igralište za najmlađe otvoreno je tokom čitave nedelje. Prilikom posete konsultujte se sa našim kuvarima oko izbora jela za proslavu, a sa menadžerima oko termina i svih ostalih detalja koji vas zanimaju.

  Dečiji rođendani u "Sunset-u" su po meri roditelja i slavljenika.

  Pogodnosti

  veliko igralište sa brojnim sadržajem za decu

  dekorateri

  zabavne i edukativne igre

  predstave

  klovnovi

  mađioničari

  vile i vilenjaci

  utisci posetilaca