facebook pixel

McDonald's

Beograd, Požeska 98a

kriva

opis igraonice

Da se i mali osećaju kao veliki, za njih smo pripremili poseban ugođaj. Zato su od otvaranja prvog McDonald’s restorana u Srbiji do danas, rođendanske proslave i dečije žurke oduvek bile omiljene kod malih slavljenika.

Mališani prosto obožavaju McDonald’s žurke, jer u „Meku” mogu da klopaju svoju omiljenu hranu i da se zabave kao nigde drugo. Pored dobre zabave, McDonald’s svakog slavljenika uvek obraduje rođendanskim poklonom, a svi prisutni drugari dobijaju malu uspomenu na nezaboravan provod u omiljenom restoranu.

Roditelji nemaju o čemu da brinu, jer plaćaju se samo proizvodi koje deca pojedu i popiju, a sav trud oko organizacije slavlja i korišćenja prostora je besplatan. Tokom razdraganih sat i po uživancije, naše hostese predlažu deci maštovite igre prikladne za njihov uzrast, kao i adekvatnu hranu i piće sa McDonald’s menija.

Uz omiljenu hranu, zabavan program i nasmejane hostese, deca uživaju u prostoru koji je prilagođen njima, dok roditelji uživaju u najlepšem prizoru na svetu – deci koja se raduju i igraju u lepom i sigurnom ambijentu.

Posetite nas ili nas pozovite i saznajte više o tome kako možemo da ulepšamo rođandansku proslavu vaših najdražih mališana.

 

Pogodnosti

Happy meal obrok

Rođendanska torta

Poklon za slavljenika

Hostese/animatori

Karaoke

Xbox kinetic

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 04.08.2020:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca