facebook pixel

Laser Tag Klub

Beograd, Braće Miladinov 10

kriva

opis igraonice

Igraonica – rodjendaonica Laser tag je osnovana kao zabavno-rekreativno-sportski klub namenjen prvenstveno deci školskog uzrasta. Osnovna delatnost Laser tag igraonice je organizacija proslave dečijih rođendnana. Laser Tag igraonica je jedinstvena u Beogradu, jer se u njoj mogu zajedno zabavljati roditelji i deca.

Igraonica je prava atrakcija za stariju decu i osnovce. Sastoji od dela za laser tag igru tj arene koja je oko 200 m2 i dela za posluženje oko 50 m2.

Laser tag je timska igra dva tima. Igrači na sebi nose prsluke koji sijaju crvenom ili zelenom bojom i time se timovi razlikuju. Timovi se traže u lavirintima i gadjaju jedni druge senzorima (nema kuglica niti projektila, sve je bezbedno i bezbolno). Nakon završene igre igrači rezultate gledaju na velikim monitorima. Laser tag je simulacija borbenih video igara prenetih u stvarnost.

U današnjoj eri kompjutera oragnizovanje proslave rodjendana u sportko takmičarskom duhu su izuzetno dobra za razvoj dece. Tokom proslave rodjendana kroz laser tag igru deca razvijaju osećaj za timski rad što će im svakako koristiti u daljem životu. Tokom cele proslave rodjendana deca su fizički aktivna što proslavi daje sportski duh.

Pogodnosti

Laser tag igra

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 21.05.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca