facebook pixel

Igraonica Bask - Hotel Prestige

Beograd, Bulevar vojvode Mišića 24, Hotel Prestige

kriva

opis igraonice

Elegantan i miran, nadomak centra grada, neposredno pored beogradskog sajma, Topčiderskog parka, Savskog jezera i Košutnjaka, Hotel Prestige, predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti Beograda. Od samog otvaranja, hotel predstavlja savršeni spoj profesionalne usluge i udobnosti. Praćenjem savremenih kretanja u hotelijerstvu i pre svega srdačnim pristupom gostu i njegovim potrebama, veoma brzo smo se izborili i učvrstili svoju poziciju medju najboljim beogradskim hotelima. Ono što posebno odvaja naš hotel jeste prijatna i topla atmosfera i udobnost ambijenta. Svaka soba nudi komfor koji podjednako odgovara potrebama savremenog poslovnog gosta i sportskih ekipa kao i ostalih gostiju koji traže mir, udobnost i kvalitetnu uslugu.


Hotel Prestige u svom sastavu, kao deo sadržaja, poseduje 2 predivne sale za potrebe organizacija raznih vrsta događaja, proslava, venčanja, svadbi, rođendana, imendana, punoletstva, poslovnih proslava, dočeka novih godina i sl. Obe sale su u sastavu našeg Restorana BASK. Veća sala ima kapacitet do 350, a manja do 250 gostiju. Sale su međusobno povezane, ali se pregrađuju prvoklasnim zvučnim izolatorima prema zahtevima naših gostiju. Obe sale, dakle imaju nezavisne ulaze, toalete, garderobe, šankove itd. Kada spojimo ove dve sale, dobija se jedinstven komforan prostor kapaciteta 600 gostiju, sa sjajno organizovanom infrastrukturom za opsluživanje većeg broja gostiju.

U sastavu sala, nalazi se sjajno opremljena Igraonica Bask. Pravi raj za klince i klinceze. Igraonica Hotela Prestige predstavlja savršeno mesto za popodnevni predah Vaše porodice. Za Vašu decu smo obezbedili veseli prostor za igru i zabavu. Na istom mestu roditeljima nudimo udoban prostor i prijatan ambijent u kojem mogu popiti piće ili probati bravure naših kuvara. Naša igraonica je idealno mesto za proslavu dečjih rodjendana, krštenja, godišnjica i drugih veselih prigoda.

 

Hotel Prestige, u svom sastavu, ima i obezbeđen parking prostor sa 24h-im video nadzorom za preko 200 vozila. Ceo hotelski kompleks pokriven je WiFi mrežom, besplatnom na korišćenje našim gostima. Imajući u vidu i konferencijske kapacitete našeg hotela, ovo je definitivno pravo mesto za organizovanje i poslovnih proslava i događaja.

Dobrodošli!

Pogodnosti

dvorac

tobogani

gusenica lavirint

diskoteka

penjalice

kućica

beby kutak

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 21.05.2024:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca