facebook pixel

Dreamland

Beograd, Zaplanjska 32, TC Stadion

kriva

opis igraonice

DREAMLAND igraonica je jedna od najvećih dečijih igraonica u Srbiji, gde deca provode nezaboravne trenutke. Naše carstvo je klimatizovan i luksuzno opremljen prostor, smešten na preko 2.000 m2 u TC „Stadion“ na Voždovcu.

 

U skladu sa poslednjim svetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici se nalaze najveće instalacije za igru, rekviziti i igračke izrađene od eko materijala, čak 3 km lavirinta, više od 10.000 loptica i 9 visećih mostova. U igraonici se nalaze Sony Play Station, X-box i Wii, za malo stariju decu. Posebnu pažnju privlači karting za decu. Brzina vožnje prilagodjena je deci, a na svako vozilo sa detetom može sesti i roditelji. Ono što najviše krasi našu igraoncu i čini je prvoklasnom je mala scena na kojoj se izvode pozorišne i lutkarske predstava za decu.


U Dreamland igraonici, pored svakodnevne i neiscrpne zabave, roditelji i deca imaju priliku da organizuju nezaboravne rođendanske proslave. Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga. Tom prilikom, u našu igraonicu dolaze najbolji animatori, kao što su mađioničari, balondžije, klovnovi i drugi. Takođe, na specijalan zahtev moguće je organizovano izvođenje predstava za decu.

Pogodnosti

veliki lavirint

viseći mostovi

Sony Play Station

X-box

Wii

karting za decu

pozorišne i lutkarske predstave

facepainting

karaoke

mini disko

limbo dance

kvizovi

mađioničari

klovnovi

balondžije

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 11.12.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca