facebook pixel

objave igraonice:

Last minute ponuda - 30% popusta za sve slobodne termine u narednih 7 dana

Četiri Kule

Beograd, Nova Mokroluška 19

kriva

opis igraonice

Igraonica Četiri Kule je novootvorena rođendaonica i igraonica u vašem kraju. Kreativno dizajnirana u saradnji sa arhitektama i dečijim pedagozima, ali i roditeljima, kako bi što adekvatnije zadovoljina potrebe dece različitih uzrasta. Igraonica obiluje dnevnom svetlošću, veselim i živahnim bojama.

Pridružite nam se da zajedno istražujemo lavirint u obliku četiri kule, da se zabavljamo na likovnim radionicama i muzičkim družionicama. Prostor za bebe je u vidu bebi bazena gde najmlađi mogu razvijati svoje veštine uz penjalice, spuštalice ali i uz pomoć drugih didaktičkih elemenata. Malo starijim drugarima nudimo najaktuelnije igrice na xbox 360 konzoli sa kinektom, kao i disko animaciju ali i brojne igre u kojima želimo da zajedno sa vama učestvujemo.

Zapošljavamo školovane animatorke koje govore engleski i francuski jezik.

Lokacija igraonice omogućava vremenski neograničeno parkiranje u svakom trenutku.

Pogodnosti

lavirint

kreativne radionice

muzičke družionice

kutak za bebe

disko

X box

facepainting

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 03.12.2022:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca

Joanna Joe

I prošle godine smo slavili rođendan kod njih! Ove godine smo čak imali peh sa tortom :P Gazdarica maksimalno predusretljiva, za svaki vid dogovora, devojke su super, uslužne, nasmejane, skroz fine, igraonica ok, po svoj prilici se vidimo i sledeće godine! Hvala <3