facebook pixel

Čarobna Fontanica

Beograd, Miška Kranjca 23

kriva

opis igraonice

Igraonica "Čarobna fontanica" nudi interaktivne sadržaje za proslavu dečijih rođendana po veoma povoljnim cenama. Naša igraonica je osmišljena da deci omogući fantastičnu zabavu i mogućnost da neprestano istražuju, otkrivaju nove stvari i razvijaju psihofizičke veštine. Igraonica čini bezbedan prostor i poseduje zabavne sadržaje edukativnog karaktera. Posebno vodimo računa da se u našoj igraonici osećate prijatno, a o tome se brine stručno i ljubazno osoblje.

Dok se deca igraju u igraonici, Vi se za to vreme možete opustiti u kafiću. Ovde možete na miru popiti kafu ili neko drugo piće, ispričati se sa prijateljima ili jednostavno čitati novine ili koristiti besplatan bežični WiFi.

Tokom rođendana decu zabavlja animator, sa aktivnostima prilagođenim uzrastu. Rođendanske žurke upotpunjujemo sa dodatnim sadržajima, kao što su diskoteka, karaoke, čokoladni fontan, baloni i dr.

Pored rođendana, organizujemo i tematske proslave: krštenja, godišnjice, mature ili proslave Vama bitnog datuma. Pravimo tematske radionice u kojima deca užživaju uz igru, pesmu, šalu, interaktivne igre, radionice za razvijanje socio-emocionalnih veština, takmičenja, ples, sport, predstave.

Veliku pažnju posvećujemo dečijem razvoju i učenju. U sklopu dnevnog boravka, deca mogu da uče i rade svoje domaće zadatke uz usmeravanje stručnog kadra. U dnevnoj igraonici, nudimo sadržaje i edukativnog karaktera.

Mi kroz igru, učimo i otkrivamo svet oko sebe.

Dođite da se družimo zajedno!

Pogodnosti

diskoteka

karaoke

baloni

lavirint

Bazen sa lopticama

Stoni fudbal

facepainting

kalendar rodjendana

Rezervišite termin za rođendan ili proslavu Vašeg deteta u samo par klikova

od
do

rezervisani termini za dan 06.02.2023:

pošaljite pitanje igraonici

utisci posetilaca