facebook pixel

objave igraonice:

Letnja akcija - 20% popusta na cenu proslave rođendana tokom Jula i Avgusta

Beogradionica 3 - Red

Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 136a

kriva

Igraonice koje trenutno primaju online zahteve:

Nudimo Vam jednostavan prikaz svih igraonica i rođendaonica i to na samo jedan klik od Vas! Izaberite odgovarajuću igraonicu/rođendaonicu u Vašem okruženju i rezervišite slobodan termin za vašeg mališana.

pretraži sve igraonice

opis igraonice

Novi Beograd postao je bogatiji za još jednu Beogradionicu koja se nalazi na III spratu poslovne zgrade Red Stripe. U našoj igraonici, najmlađe očekuju brojni tuneli, dečiji kutak i razne animacije, dok starija deca imaju veliki izbor video igara. Rodjendaonica je pogodna za proslavu prvih rodjendana i krštenja.


Iza naših vrata se krije uzbudljivi svet namenjen dečijoj zabavi, ali i pravo osveženje za roditelje. Otvorena terasa je pravi raj na kojem odrasli mogu da se opuste u društvu prijatelja. Za to vreme, klinci se bezbedno igraju u dečijoj zoni pod budnim okom naših stručnih animatorki koje su zadužene za besprekornu brigu o deci.


Za slane zalogaje zadužena je naša kuhinja koja priprema vrhunski ketering za decu i roditelje u dogovoru sa klijentom. Ketring predlaže i priprema šef Azzaro gastro tima Kosta Katafaja. Piće se služi iz našeg šanka. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice. 


Pogodnosti

otvorena terasa za roditelje

balon dekorateri

mađioničari

tuneli

dečiji kutak

animatori

ketering

video igarice

hi-tech simulatora

Sony Play Station

Nintendo Wii

Microsoft XBox

utisci posetilaca